Entrenament d'hoquei patins

Tot sobre l'entrenament d'hoquei patins

RECUERDA QUE PUEDES UTILIZAR EL "TRANSLATE"
( derecha de la pantalla ) PARA TRADUCIR EL BLOG AL IDIOMA QUE DESEES.

divendres, 11 de novembre del 2011

Exercicis, la clau del rendiment

La finalitat de l’entrenament esportiu és assolir dels nostres jugadors un estat de forma òptim que els permeti competir en les màximes garanties d’èxit. Al final es tracta de guanyar. Ara be, com podem fer els preparadors físics per aconseguir que s’assoleixin aquestes bones  intencions? De ben segur el secret no el té ningú...


Es tracta de fer servir la imaginació, l’experiència  i el coneixement i posar-ho en pràctica de manera que els nostres jugadors es nodreixi’n d’allò que serà necessari per a millorar el seu rendiment.
També tots sabem que la ciència esportiva ens encomana de protocols, normes i models que de vegades no sabem massa be com aplicar-los en el nostre entrenament diari. Allò que he llegit, aquell autor que treu un model nou, aquell entrenador que fa això i allò...però en la solitud del nostre camp, en la nostra pista les decisions i les accions les marques tu... i no poden fallar. Per tant allò que fem, cal que sigui adequat i encertat per a no errar el nostre procés.
Dit això, cal que sapiguem discernir el que és bo, del que no ho és tant i el que és necessari del què és prescindible. I no dubteu que el que necessiten els nostres jugadors és que la proposta d’entrenament que els hi demanem que facin en cada sessió és essencial que sigui encertada i adequada, del contrari el rendiment no serà el desitjat. I aquesta responsabilitat recau en fer uns bons exercicis, exercicis que s’adeqüin als objectius de rendiment. De vegades ens perdem en intentar ajustar les nostres planificacions a uns ideals inassolibles, irreals i deixem una mica de banda allò que farem en el dia a dia, en les nostres sessions d’entrenament. I no oblideu que la proposta d’entrenament de cada sessió és clau per assolir objectius, i això no és altra cosa que encertar en la nostra oferta d’exercicis.

“ Estudieu, penseu i decidiu cada sessió i cada exercici d’entrenament per què s’ajusti allò que voleu assolir dels vostres jugadors. No deixeu res a l’atzar”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada