Entrenament d'hoquei patins

Tot sobre l'entrenament d'hoquei patins

RECUERDA QUE PUEDES UTILIZAR EL "TRANSLATE"
( derecha de la pantalla ) PARA TRADUCIR EL BLOG AL IDIOMA QUE DESEES.

dimecres, 3 de juny del 2015



PROPOSTA DE FORMACIÓ PER A TÈCNICS DE 
CAMPUS D’HOQUEI





Els Campus d’estiu sempre han estat un espai que ens permet oferir als nens l’oportunitat de millorar en tots els aspectes de l’entrenament. Millorar la tècnica, els estils de joc, la condició física... a més dóna la possibilitat al nen de conèixer i conviure amb grans jugadors d’aquest esport. 


Sempre he pensat que la educació esportiva passa per tenir entrenadors amb una formació consolidada no tant sols a partir del coneixement que puguin tenir d’aquest esport sinó també d’adquirir estratègies i metodologies que els permeti dur a terme cadascun dels objectius. 

Es per això que us proposo acompanyar als tècnics del vostre Campus durant una jornada i guiar-los a assolir aquests reptes a partir d’una formació feta a mida.



Com ?   Estaré a la pista, guiaré els entrenaments als nens, dissenyaré i proposaré els exercicis i explicaré als tècnics per què els fem. Estaré obert a donar resposta als possibles dubtes i ajudar als entrenador en allò que els interessi. Dono la possibilitat de poder gravar la sessió i de fer-ne difusió.


Quan ?  Durant el campus estudiem conjuntament quin dia és millor


Quina durada ?  Jornada de matí ( 4 hores ), o podem estudiar conjuntament en funció al vostre programa.


Cost: estudi segons programa

Per a qualsevol dubte o aclariment:



ramon.riverola@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada